ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان(تامین برق صنایع)

طبق ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان(تامین برق صنایع)، صنایع با مصرف برق بیش از ۱ مگاوات، موظفند معادل ۱% از برق مورد نیاز سالانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند و این روند بایستی تا پایان سال پنجم به ۵% برسد.

نکاتی که بهتر است درباره این قانون بدانید :

  • در صورت عدم استفاده از برق تجدیدپذیر توسط واحد های صنعتی مذکور، این واحد ها مشمول اعمال جریمه و اخذ هزینه برق مصرفی با نرخ تجدیدپذیرخواهند شد(این نرخ در پایان سال قبل، حدود ۲۷۰۰۰ ریال به ازای هر کیلووات ساعت بوده است.)

  • پیرو دستور العمل جدید وزارت نیرو، قطعی برق شهرک های صنعتی در سال جاری در ساعات اوج مصرف برق به ۲ روز در هفته خواهد رسید، که منجر به خسارات جبران ناپذیری برای صنایع خواهد شد.

org_93cf8bd85c181d66_1603862014000-002-4-scaled-400x300-1.webp
DJI 0056 scaled 1
  • امکان احداث نیروگاه در خارج از محل استقرار واحد صنعتی وجود دارد.

  • خرید تضمینی برق تولیدی مازاد از سوی ساتبا صورت میگیرد.

  • امکان اخذ اراضی از طریق جهاد کشاورزی و وزارت راه و شهرسازی برای متقاضیان فراهم گردیده است.

راهکار: احداث نیروگاه خورشیدی به میزان ۱% مصرف برق سالیانه

با توجه به حجم عظیم زیان ایجاد شده ناشی از قطعی برق صنایع، اعمال جریمه و همچنین بحران گاز در زمستان، بهترین و امن ترین راه سرمایه گذاری به منظور تامین برق پایدار، احداث نیروگاه خورشیدی خواهد بود.

با احداث نیروگاه خورشیدی جهت تامین برق صنایع، از قطعی برق و عواقب و ضررهای عظیم ناشی از آن و پرداخت جریمه های سنگین حاصل از عدم رعایت قوانین جلوگیری کرده و در جهت نیل به ساختن میهنی آبادتر کوشیده ایم.

photo 2020 11 25 14 50 26 6 002 4 400x300 1

محصولات مرتبط:

دانلود دیتاشیت محصولات مرتبط:

پروژه های مرتبط:

جدیدترین اخبار و مقالات:

WhatsApp Image 2024 07 03 at 13.28

گزارش معاملات برق سبز برای تحویل در خرداد ماه ۱۴۰۳

مجموع معاملات برق سبز تولیدی نیروگاه‌های تجدیدپذیر در بورس انرژی، در سه ماهه ابتدای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۶۴ میلیون کیلووات ساعت با ارزش حدود ۴۸۲ میلیارد تومان و متوسط قیمت ۲۹۴۱۰ ریال بر کیلووات ساعت بوده است. بر اساس گزارش اعلامی توسط دفتر «مدیریت معاملات خارج از بازار برق» شرکت

ادامه
EDSF TIMELAPSE 2 008web9 1024x640 1

امکان تولید ۷۱ هزار مگاوات برق خورشیدی در ایران

مطابق برآورد وزارت نیرو، ایران دارای پتانسیل ۱۲۴ هزار مگاوات برق از منابع تجدیدپذیر است که ۷۱ هزار مگاوات آن انرژی خورشیدی و ۴۹ هزار مگاوات آن مربوط به انرژی بادی است. بر اساس آمارهای بین‌المللی تا سال ۲۰۵۰ میلادی میزان تقاضای برق ۶/۱ برابر خواهد شد و برق تجدیدپذیر

ادامه
Solar agla 1 800x400 2

کمتر از نصف کسری برق وارد مدار می‌شود

گرم‌ترین روزهای سال با عبور مصرف برق از ۷۳ هزار و ۴۰۰ مگاوات پشت سر گذاشته شد. حداقل ۴ هزار مگاوات بیش‌تر از اوج بار سال قبلش. با وجود تمام محدودیت‌ها سالی ۵ درصد به مصرف برق اضافه می‌شد، این در حالی است که به گفته مدیرعامل شرکت توانیر تا

ادامه
NNQ Videos .