ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان(تامین برق صنایع)

طبق ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان(تامین برق صنایع)، صنایع با مصرف برق بیش از ۱ مگاوات، موظفند معادل ۱% از برق مورد نیاز سالانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند و این روند بایستی تا پایان سال پنجم به ۵% برسد.

  • نکاتی که بهتر است درباره این قانون بدانید :

    • در صورت عدم استفاده از برق تجدیدپذیر توسط واحد های صنعتی مذکور، این واحد ها مشمول اعمال جریمه و اخذ هزینه برق مصرفی با نرخ تجدیدپذیرخواهند شد(این نرخ در پایان سال قبل، حدود ۲۷۰۰۰ ریال به ازای هر کیلووات ساعت بوده است.)

    • پیرو دستور العمل جدید وزارت نیرو، قطعی برق شهرک های صنعتی در سال جاری در ساعات اوج مصرف برق به ۲ روز در هفته خواهد رسید، که منجر به خسارات جبران ناپذیری برای صنایع خواهد شد.

    • امکان احداث نیروگاه در خارج از محل استقرار واحد صنعتی وجود دارد.

    • خرید تضمینی برق تولیدی مازاد از سوی ساتبا صورت میگیرد.

    • امکان اخذ اراضی از طریق جهاد کشاورزی و وزارت راه و شهرسازی برای متقاضیان فراهم گردیده است.

    • راهکار: احداث نیروگاه خورشیدی به میزان ۱% مصرف برق سالیانه

DJI 0056 scaled
photo 2021 01 18 14 02 11

با توجه به حجم عظیم زیان ایجاد شده ناشی از قطعی برق صنایع، اعمال جریمه و همچنین بحران گاز در زمستان، بهترین و امن ترین راه سرمایه گذاری به منظور تامین برق پایدار، احداث نیروگاه خورشیدی خواهد بود.

با احداث نیروگاه خورشیدی جهت تامین برق صنایع، از قطعی برق و عواقب و ضررهای عظیم ناشی از آن و پرداخت جریمه های سنگین حاصل از عدم رعایت قوانین جلوگیری کرده و در جهت نیل به ساختن میهنی آبادتر کوشیده ایم.

محصولات مرتبط:

دانلود دیتاشیت محصولات مرتبط:

پروژه مرتبط:

جدیدترین اخبار و مقالات:

IMG 0107

مزایای نصب پنل خورشیدی خانگی در ایران

استقلال از شبکه برق شهری پنل‌های خورشیدی امکان تأمین برق پایدار و مستقل را فراهم می‌کنند و وابستگی به شبکه برق شهری را کاهش می‌دهند. به‌این‌ترتیب، دیگر نیازی به برق شبکه شهری برای شارژ وسایل کوچک مانند موبایل و لپ‌تاپ یا حتی تأمین برق وسایل بزرگ‌تر مثل یخچال، کولر و

ادامه
Image 04332 1

با همکاری بسیج؛ ۱۰۰ نیروگاه خورشیدی خانگی راه‌اندازی شد

در قالب طرح «جهاد روشنایی» و با هدف کمک به رفع ناترازی برق، ۱۰۰ نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی در منازل مسکونی استان کرمان راه‌اندازی شد.  این اقدام، گامی مؤثر در توسعه انرژی‌های پاک، کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و ارتقای معیشت خانواده‌ها در مناطق کم‌برخوردار است.   از ۱۵ تا

ادامه
How to Use PVsyst Software for Designing a Solar Power Plant

زمین، زیربنای موفقیت نیروگاه خورشیدی شما

شاید در نگاه اول، زمین صرفاً بستری برای نصب پنل‌ها به نظر برسد، اما واقعیت این است که مشخصات زمین تأثیر مستقیمی بر موارد زیر دارد:  هزینه احداث، میزان تولید انرژی (راندمان)، هزینه‌های نگهداری (O&M)، اخذ مجوزها تصمیم برای سرمایه‌گذاری و احداث نیروگاه خورشیدی، گامی بزرگ به‌سوی بهره‌برداری از انرژی پاک و

ادامه
NNQ Videos .