ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان(تامین برق صنایع)

طبق ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان(تامین برق صنایع)، صنایع با مصرف برق بیش از ۱ مگاوات، موظفند معادل ۱% از برق مورد نیاز سالانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند و این روند بایستی تا پایان سال پنجم به ۵% برسد.

  • نکاتی که بهتر است درباره این قانون بدانید :

    • در صورت عدم استفاده از برق تجدیدپذیر توسط واحد های صنعتی مذکور، این واحد ها مشمول اعمال جریمه و اخذ هزینه برق مصرفی با نرخ تجدیدپذیرخواهند شد(این نرخ در پایان سال قبل، حدود ۲۷۰۰۰ ریال به ازای هر کیلووات ساعت بوده است.)

    • پیرو دستور العمل جدید وزارت نیرو، قطعی برق شهرک های صنعتی در سال جاری در ساعات اوج مصرف برق به ۲ روز در هفته خواهد رسید، که منجر به خسارات جبران ناپذیری برای صنایع خواهد شد.

    • امکان احداث نیروگاه در خارج از محل استقرار واحد صنعتی وجود دارد.

    • خرید تضمینی برق تولیدی مازاد از سوی ساتبا صورت میگیرد.

    • امکان اخذ اراضی از طریق جهاد کشاورزی و وزارت راه و شهرسازی برای متقاضیان فراهم گردیده است.

    • راهکار: احداث نیروگاه خورشیدی به میزان ۱% مصرف برق سالیانه

DJI 0056 scaled
photo 2021 01 18 14 02 11

با توجه به حجم عظیم زیان ایجاد شده ناشی از قطعی برق صنایع، اعمال جریمه و همچنین بحران گاز در زمستان، بهترین و امن ترین راه سرمایه گذاری به منظور تامین برق پایدار، احداث نیروگاه خورشیدی خواهد بود.

با احداث نیروگاه خورشیدی جهت تامین برق صنایع، از قطعی برق و عواقب و ضررهای عظیم ناشی از آن و پرداخت جریمه های سنگین حاصل از عدم رعایت قوانین جلوگیری کرده و در جهت نیل به ساختن میهنی آبادتر کوشیده ایم.

محصولات مرتبط:

دانلود دیتاشیت محصولات مرتبط:

پروژه مرتبط:

جدیدترین اخبار و مقالات:

Solar Power Plant

ناترازی گاز طبیعی به ۳۱۵ میلیون مترمکعب در روز رسید

فولادی‌ها و سیمانی‌ها نیروگاه خورشیدی را انتخاب کردند ایران باوجود برخورداری از منابع عظیم انرژی، به دلیل افزایش مصرف، کاهش تولید و سیاست‌های ناکارآمد، در تأمین انرژی موردنیاز صنایع و مردم با مشکلات اساسی روبه‌روست. میزان ناترازی گاز طبیعی در اوج مصرف، به ۳۱۵ میلیون مترمکعب در روز رسیده است

ادامه
space based solar system 800x500 1

گرایش سرمایه‌گذاران به حوزه تجدیدپذیر بعد از ناترازی انرژی

ناترازی که اخیراً به یک‌روند اصلی در اقتصاد ایران تبدیل شده، احتمالاً تغییر در شکل و شمایل تولید در ایران را سبب شود. یکی از تأثیرات بلندمدت ناترازی انرژی افزایش توجه به انرژی‌های تجدیدپذیر و تکنولوژی‌های نوین است. سرمایه‌گذاران به سمت پروژه‌هایی که مصرف بهینه انرژی یا استفاده از منابع

ادامه
Image 04332 1

ورود مشترکان پر مصرف برق به حوزه تجدیدپذیرها

هدف‌گذاری برای ایجاد ۵۵۰ هزار سامانه حمایتی خورشیدی وزارت نیرو با اعلام برنامه‌ای گسترده برای رفع ناترازی انرژی برق، توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر را به‌عنوان یکی از راهکارهای اصلی در دستور کار قرار داده است. این طرح که هدف ایجاد ۳۰ هزار مگاوات ظرفیت تجدیدپذیر در سه سال آینده را دنبال

ادامه
NNQ Videos .