ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان(تامین برق صنایع)

طبق ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان(تامین برق صنایع)، صنایع با مصرف برق بیش از ۱ مگاوات، موظفند معادل ۱% از برق مورد نیاز سالانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند و این روند بایستی تا پایان سال پنجم به ۵% برسد.

  • نکاتی که بهتر است درباره این قانون بدانید :

    • در صورت عدم استفاده از برق تجدیدپذیر توسط واحد های صنعتی مذکور، این واحد ها مشمول اعمال جریمه و اخذ هزینه برق مصرفی با نرخ تجدیدپذیرخواهند شد(این نرخ در پایان سال قبل، حدود ۲۷۰۰۰ ریال به ازای هر کیلووات ساعت بوده است.)

    • پیرو دستور العمل جدید وزارت نیرو، قطعی برق شهرک های صنعتی در سال جاری در ساعات اوج مصرف برق به ۲ روز در هفته خواهد رسید، که منجر به خسارات جبران ناپذیری برای صنایع خواهد شد.

    • امکان احداث نیروگاه در خارج از محل استقرار واحد صنعتی وجود دارد.

    • خرید تضمینی برق تولیدی مازاد از سوی ساتبا صورت میگیرد.

    • امکان اخذ اراضی از طریق جهاد کشاورزی و وزارت راه و شهرسازی برای متقاضیان فراهم گردیده است.

    • راهکار: احداث نیروگاه خورشیدی به میزان ۱% مصرف برق سالیانه

DJI 0056 scaled
photo 2021 01 18 14 02 11

با توجه به حجم عظیم زیان ایجاد شده ناشی از قطعی برق صنایع، اعمال جریمه و همچنین بحران گاز در زمستان، بهترین و امن ترین راه سرمایه گذاری به منظور تامین برق پایدار، احداث نیروگاه خورشیدی خواهد بود.

با احداث نیروگاه خورشیدی جهت تامین برق صنایع، از قطعی برق و عواقب و ضررهای عظیم ناشی از آن و پرداخت جریمه های سنگین حاصل از عدم رعایت قوانین جلوگیری کرده و در جهت نیل به ساختن میهنی آبادتر کوشیده ایم.

محصولات مرتبط:

دانلود دیتاشیت محصولات مرتبط:

پروژه مرتبط:

جدیدترین اخبار و مقالات:

thailande solar tak12 134 0

ساخت نیروگاه خورشیدی توسط فولادی‌ها

بنا به اعلام دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران صنعت فولاد مکلف به ساخت نیروگاه خورشیدی شده است. برای ساخت نیروگاه ۱۰ هزار مگاوات برقی باید حداقل ۶ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری صورت گیرد. خلیفه سلطانی اذعان داشته که این هزینه برای عبور از بحران ناترازی به‌صورت داوطلبانه از سمت فولادی‌ها صرف

ادامه
5240858

وزیر نیرو: برای رفع ناترازی برق در سه سطح برنامه‌ریزی کردیم

وزیر نیرو درباره چشم‌انداز ناترازی برق گفت: باید بگویم ناترازی دو وجه تولید و مصرف دارد و ما دراین‌رابطه در ۳ سطح برنامه‌ریزی کرده‌ایم. عباس علی‌آبادی ادامه داد: اول برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت برای عبور از تابستان آینده است و برنامه‌ریزی ما این ناترازی را بسیار کاهش می‌دهد که یک سمت آن

ادامه
Low Carbon Solar Farm

امضای موافقت‌نامه ساتبا و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی

هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی توسط بخش خصوصی احداث می‌شود. آیین امضای موافقت‌نامه میان ساتبا و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت حداقل ۳ مگاوات و بیشتر با حضور محسن طرز طلب، معاون وزیر نیرو برگزار شد. در این مراسم ۲۴ شرکت به نمایندگی از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی

ادامه
NNQ Videos .