ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان(تامین برق صنایع)

طبق ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان(تامین برق صنایع)، صنایع با مصرف برق بیش از ۱ مگاوات، موظفند معادل ۱% از برق مورد نیاز سالانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند و این روند بایستی تا پایان سال پنجم به ۵% برسد.

نکاتی که بهتر است درباره این قانون بدانید :

  • در صورت عدم استفاده از برق تجدیدپذیر توسط واحد های صنعتی مذکور، این واحد ها مشمول اعمال جریمه و اخذ هزینه برق مصرفی با نرخ تجدیدپذیرخواهند شد(این نرخ در پایان سال قبل، حدود ۲۷۰۰۰ ریال به ازای هر کیلووات ساعت بوده است.)

  • پیرو دستور العمل جدید وزارت نیرو، قطعی برق شهرک های صنعتی در سال جاری در ساعات اوج مصرف برق به ۲ روز در هفته خواهد رسید، که منجر به خسارات جبران ناپذیری برای صنایع خواهد شد.

org_93cf8bd85c181d66_1603862014000-002-4-scaled-400x300-1.webp
DJI 0056 scaled 1
  • امکان احداث نیروگاه در خارج از محل استقرار واحد صنعتی وجود دارد.

  • خرید تضمینی برق تولیدی مازاد از سوی ساتبا صورت میگیرد.

  • امکان اخذ اراضی از طریق جهاد کشاورزی و وزارت راه و شهرسازی برای متقاضیان فراهم گردیده است.

راهکار: احداث نیروگاه خورشیدی به میزان ۱% مصرف برق سالیانه

با توجه به حجم عظیم زیان ایجاد شده ناشی از قطعی برق صنایع، اعمال جریمه و همچنین بحران گاز در زمستان، بهترین و امن ترین راه سرمایه گذاری به منظور تامین برق پایدار، احداث نیروگاه خورشیدی خواهد بود.

با احداث نیروگاه خورشیدی جهت تامین برق صنایع، از قطعی برق و عواقب و ضررهای عظیم ناشی از آن و پرداخت جریمه های سنگین حاصل از عدم رعایت قوانین جلوگیری کرده و در جهت نیل به ساختن میهنی آبادتر کوشیده ایم.

photo 2020 11 25 14 50 26 6 002 4 400x300 1

محصولات مرتبط:

دانلود دیتاشیت محصولات مرتبط:

پروژه های مرتبط:

جدیدترین اخبار و مقالات:

1783989

۱۳ برابر تولید انرژی بیشتر از طریق مزرعه خورشیدی شناور

شرکت فناوری Space Solar اعلام کرده نوآوری‌ها در پرتاب‌های فضایی قابل‌استفاده مجدد، اکنون مزرعه خورشیدی شناور آن را از نظر اقتصادی مقرون‌به‌صرفه کرده است. این فناوری می‌تواند به منبع انرژی حیاتی برای انگلیس تبدیل شود، زیرا از نیمی از مساحت زمین‌های مزارع خورشیدی زمینی و یک‌دهم مساحت مزارع بادی فراساحلی

ادامه
IMG 20230107 WA0022

سرمایه گذاری سنگین دولت قطر برای توسعه تجدیدپذیرها

تولید محصولات خورشیدی، طی سال‌های اخیر در قطر رشد چشمگیری داشته، امری که مرهون میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری دولتی بر انرژی‌های تجدیدپذیر است. «مرکز پژوهشیِ انرژی و محیط‌زیست قطر» درواقع تسهیلات آزمایش و پژوهش دربارهٔ انرژی خورشیدی است. یکی از اهداف قطر آن است که تا سال ۲۰۳۰ بتواند ۲۴ درصد

ادامه
photo 2021 11 11 08 22 04 3

فروش برق در بورس انرژی ۴ برابر میشود

رجبی مشهدی مدیرعامل توانیر با بیان اینکه موتور تولید بدهی در صنعت برق باید خاموش شود، پیش‌بینی کرد که حجم خریدوفروش برق در بورس انرژی تا ۴ برابر افزایش یابد و از ۵۳ به ۲۱۰ تراوات ساعت برسد. سهم صنعت برق از معاملات بورس انرژی چیزی نزدیک به صفر است.

ادامه